USA: Musta mies selvisi vammoitta ratsiasta.

vapaakulkija

USAn poliisit ovat taas nousseet otsikoihin. Viimeisten mellakoiden (1) jälkeen, joita sensuroitiin jopa Suomessa asti (2) on uusi skandaali valmis. Tämä tieto ei ole ehtinyt vielä Suomen mediaan tai sitä ei voida levittää, koska se ei vastaa Suomen median arvostamia „läntisiä arvoja“.

Lehtitieojen mukaan musta opiskelija Mark Cotton (32) on selviytynyt vahingoittumatta poliisin liikenneratsiasta. USAssa kiivasta keskustelua aiheutti poliisin toiminta tilanteessa, joka olisi antanut useampiakin mahdollisuuksia käyttää väkivaltaa lainkirjaimen mukaan, jopa rajattomasti.

Markin kerrotaan olleen aseeton, kun hän oli menossa hakemaan tytärtään päiväkodista. Noin kello 15.00 poliisimies I.M. Colt (46) pysäytti Markin auton normaalia tarkastusta varten. Colt ei käyttänyt lamauttajaa, pamppua tai asettaan, vaan kysyi kohteliaasti saada nähtäväkseen Markin ajokortin ja ajoneuvon paperit.

Silminnäkijät kertoivat NBB-, NBC- ja UBS-lähetyksille pitäneensä kännykkää valmiina filmaamaan tilanteen, kun se kärjistyy. Tätä ei kuitenkaan tapahtunut tilannetta seuranneen joukon ihmeeksi.

Edes Markin kurottaessa ajokorttiaan hanskalokerosta poliisi ei reagoinut, kuvailee yksi silminnäkijä tapahtunutta.

Miksi konstaapeli Colt…

View original post 70 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s